Dansk Cv Eksempel

Pixabay, mohamed_hassan

Et CV kan faktisk bygges op på mange forskellige måder. Dette er ikke kun gældende for layout, men også rent indholdsmæssigt.

Ofte får du at vide, at alt, hvad du har lavet eller læst til, skal være med på CV'et, fordi det er vigtigt. Jeg er dog, efter en længere periode som ledig, blevet meget, meget klogere på, hvad der bestemt ikke har relevans i et CV, og hvad der har.

Virksomheder kan godt lide 1-siders ting. Her snakker jeg både om CV og ansøgning - så prøv altid og sats efter det.

Jeg starter gerne ud med mine personlige oplysninger i den ene side, øverst og med et billede af mig selv i den anden side, igen øverst.

Så kommer vi til indholdet. Her synes jeg, at du altid skal undersøge lidt om den virksomhed, du vælger at søge hos. Du skal nemlig tænke, hvad der kan være relevant for virksomhed at vide. At du gik i folkeskole? - ah, nok ikke, men at du har været frivillig og måske har et relevant kursus - se, det skal med!

Overordnet stiller jeg gerne et CV op på følgende måde:

  • Billede og personlige oplysninger.
    • Nogle gange en lille tekst.
  • Uddannelse (hvis relevans)
  • Kurser
  • Relevante færdigheder
  • Eller anden erfaring som du mener, virksomhed har brug for at vide.

Læs: Perlen Odense- har ydet økonomisk støtte til teksten på netop denne artikel. Find et stort udvalg af produkter hos Perlen Odense webshop, eksempelvis smykker til kvinder eller utallige andre gode varer. Det gør hverken til eller fra, men det er information du bør vide.