Hvad Er Et Godt VC? Få Svaret Her

Pexels.com

I dette indlæg vil jeg kort komme med tips til at lave et godt CV. Så hvis du gerne vil friske dit CV op, så kan du finde tiipsene forneden.

At have et godt CV er afgørende for at lande et godt job. Det er nemlig dit CV, der skal give arbejdsgiveren et indtryk af hvem du er og hvad du kan. Et CV, eller curriculum vitae, sparer arbejdsgiveren og dig for en snak hvor du skal fortælle alt det du kan. 

De fleste mennesker vil have det svært med at side og skulle sige alt det gode om dem selv. Det kan jeg i hvert fald huske fra skoletiderne, hvor man skulle blot sige tre gode ting om sig selv. Det ligger ikke i vores natur at skulle fronte os på den måde. Kan du hurtigt sige alt det du er god til i løbet af kort tid, så er du i virkeligheden ikke så god til det. 

Så hvad er et godt CV? 

  • Evner og kundskaber er ikke alt. Mange virksomheder vil også have noget personlighed fra dig. Skriv hvad du kan bidrage med personligt. F.eks. Positivitet eller humor. 
  • Det kan debatteres, hvorvidt man skal have et billede af sig selv med i CV'et. I USA er det absolut no-go. Herhjemme vil jeg anbefale det, det giver arbejdsgiveren en chance for at se hvem du er. 
  • Sørg for skrive de evner du har, som er relevant for jobbet. Markere med tydeligt. Så arbejdsgiveren kan se at du har det, som de leder efter.