Hvad Betyder Referencer Cv?

Pixabay, Shafin_Protic

Når du ser en sektion i et CV, hvor der står referencer, står der gerne nogle arbejdspladser med navn på arbejdsgiver og et telefonnummer.

Det betyder, at det nye sted, hvor du søger hen, kan ringe til dine tidligere arbejdsgivere, hvis de gerne vil høre om, hvordan du er eller hvordan din arbejdsgang er.

Det kan eksempelvis være en god ide, hvis du ikke har fået en anbefaling med fra stedet eller hvis du havde et rigtig godt samarbejde med din tidligere arbejdsplads. Hvis man har det godt et sted, kan det være rigtig ærgerligt at skulle væk, men det kan blive nødvendigt, hvis du nu skal flytte eller der sker andre forandringer i dit liv.

Dine referencer kan skifte lidt, afhængigt af hvad du arbejder med. Dog er det bedst, at en af dine referencer i hvert fald er en tidligere chef. Andre eksempler på referencer kan også være en tidligere kunde, hvis du nu har været kørende sælger eller har haft meget at gøre med specifikke kunder.

Den pågældende kunde kan nemlig være med til at fortælle lidt om, hvordan du arbejder, når du ikke har den overordnede chef i nærheden og om du stadigvæk holder et professionelt niveau, men med et personligt perspektiv.

Skiltet øverst viser, at teksten, på netop denne artikel, var skrevet med økonomisk finansering fra Perlen Odense. Find et stort udvalg af produkter hos Perlen Odense webshop, eksempelvis øreringe eller utallige andre gode varer. Når indhold tilgodeser Perlen Odense, kan vi ikke sige, at det derfor er upartisk, deraf markeret.