Hvordan Bliver Man Forfremmet?

Pixabay

Hvis du vil forfremmes, så er der som regel en række ting, du skal huske at gøre løbende for at blive det. For gør du det ikke, så kan du hurtigt blive overset, når der skal forfremmes en medarbejder.

Hvordan bliver man forfremmet? Det gør du ved at vise, at du konstant leverer stærke resultater, samtidig med at du udviser en personlighed, som gør, at du kan løfte opgaverne. Hvis du vil se, hvilke tiltag du hele tiden kan gøre for at blive forfremmet så læs med her.

Sådan bliver du forfremmet

Hvis du vil forfremmes, så skal du løbende gøre beslutningstagerne opmærksom på, hvad du kan. Du skal både vise og fortælle det løbende, så det hele tiden er opmærksomme på det.

Det er ikke nok, at du arbejder hårdt, hvis du ikke får vist og fortalt beslutningstagerne, hvad du kan. Hvis du ikke gør det, hvem skal så?

Du kommer ikke uden om det sociale, når det gælder forfremmelser. For kan din chef ikke lide dig, så kan du være nok så dygtig. Halter det sociale, så kan det nemlig være det, som spænder ben for dig.

Du bliver ikke venner med alle på vejen til toppen, men du skal formå at gøre dig populære blandt dem, som kan være med til at hive dig op og give dig bedre jobs. Det er ikke populært, men det er desværre en nødvendighed i rigtig mange job.

Arbejd derfor med både din faglige profil og din sociale profil, hvis du vil gøre dig forhåbninger om at blive forfremmet. Hårde og de bløde kompetencer skal være der, samtidig med at du skal være en teamplayer og ikke en enespænder.

Til slut vil vi hurtigt takke avXperten for støtten de her bidraget til ovenstående indhold. Her finder du et imponerende sortiment af smartwatch, eller utallige andre gode varer.